Dit project is afgerond
Project

Goudse Verhalen

Geplaatst op 3 december 2020, 14:04 uur

De Chocoladefabriek is op zoek naar Goudse Verhalen! Verhalen over Gouda, dus. Dat kunnen anekdotes zijn van bekende en ‘gewone’ Gouwenaars, maar ook van ex-Gouwenaars of bezoekers van onze mooie stad. Ze kunnen gaan over vroeger en nu, maar ook over de toekomst. We nodigen oud én jong uit om hun verhaal te vertellen. De verhalen worden verzameld op goudseverhalen.nl. Daar kun je alle verhalen lezen en delen, maar ook je eigen verhaal vertellen. Lees, deel en doe mee!

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Geef Gouda door! Dat is het motto van Gouda750. En hoe kun je Gouda beter doorgeven dan in verhalen? Verhalen waardoor de Gouwenaar zijn stad en stadsgenoten beter leert kennen, en er zich meer dan ooit mee verbonden voelt. In 2022 wil de Chocoladefabriek 750 verhalen aan de stad schenken. Die worden zorgvuldig en duurzaam bewaard. Zo worden alle verhalenvertellers onderdeel van de Goudse geschiedenis.
Klaar
Illustration
 
Deel dit:
1 projectupdate

Ginetta Blokzijl

Project volgens planning

Het 200e verhaal staat online! En we verzamelen nog even dóór. Uiteindelijk willen we in juli 2022 750 verhalen aan de stad schenken ... Doe je mee? 

0
Open de update in eigen pagina