Dit project is afgerond
Project

Gouds Film Festival

Geplaatst op 11 januari 2021, 18:05 uur

Het Gouds Film Festival (GFF) is hét podium voor korte films en documentaires van niet-commercieel werkende filmers. Het GFF kent drie categorieën: jong talent (t/m 23 jaar), beste filmmaker (24 jaar en ouder) en 5-minutenfilms. In alle categorieën worden drie films bekroond en gaat één filmmaker naar huis met de felbegeerde GFF 2021-award! Er is ook een speciale award voor de beste trailer. De films worden beoordeeld door een vakkundige jury, die in januari 2021 bekend wordt gemaakt.

Het festival wordt georganiseerd door filmclub Toverlint, samen met De Chocoladefabriek, Cinema Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, Filmhuis Gouda en De Theaterbakkerheij.

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Klaar
Illustration
 

Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Drees BruntDeelnemende films bekend! Makers van ingezonden films kregen maandag 1 maart de verlossende mail: verschijnt hun werk wel of niet op het witte doek? In totaal 60 zijn er geselecteerd: 37 in de categorie Beste Filmmaker, 16 in de categorie Jong Talent en 7 in de categorie Goudse Verhalen. De komende ...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Drees Brunt

Project volgens planning

Niemand minder dan Gouden Kalf-winnares Elsbeth Fraanje wordt voorzitter van de jury tijdens het Gouds Film Festival op 20 maart 2021! De Goudse regisseur ontving de felbegeerde award voor haar documentaire ‘Snelwegkerk’. Naast Elsbeth nemen Marianne Akker en Arjan Haakmat plaats in de jury.

0
Open de update in eigen pagina