Dit project is afgerond
Project

Paasontbijt voor je deur

Geplaatst op 11 maart 2021, 10:36 uur

Doe je mee met het Paasontbijt bij de voordeur? Dit jaar kunnen straten die meedoen een buurtpakket krijgen met broodjes, Placemats en zaadjes om de lente in te zaaien in de buurt.

Ook dit jaar gaat het grote Paasontbijt niet door op de Markt, maar kun je op tweede Paasdag een ‘Ontbijt voor je deur’ houden. Het is een mooie manier om de verbinding te houden of te leggen met de mensen in je straat. Eten moet je toch, doe het samen!

Gouda Bruist, SOG (Samenwerkende Ondernemers Binnenstad) en vele vrijwilligers hebben de handen ineengeslagen om er een mooie actie van te maken vanuit Lichtpuntjes Gouda.

Hoe werkt het?

  • Meld je uiterlijk 21 maart aan met twee contactpersonen uit de straat/ buurt.
  • Je ontvangt op tweede Paasdag (maandag 5 april) voor 11.00 uur broodjes vanuit de SOG die je uit kunt delen aan buren.
  • Het is de bedoeling dat buren ook zelf iets klaarmaken of meebrengen. Om ze uit te nodigen ontvang je van tevoren placemats met een uitnodiging voor het ‘ontbijt bij de voordeur’.
  • Iedereen ontbijt bij zijn eigen voordeur en houdt rekening met de coronamaatregelen.

MELD JE UITERLIJK 21 MAART AAN VIA HET ONLINE FORMULIER

 

Tot slot: Lief & Leed – actie Blije Buren
Vind je het leuk om mensen blij te maken en iets te doen aan verbinding in de buurt?
Misschien wil je een Lief & Leedpotje aanvragen voor je straat. Kijk voor meer informatie op liefenleedgouda.nl.

thema 
sociale cohesie, leefbaarheid
Klaar
Illustration
 


Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Irene Klein Haneveld


Met alle foto's die zijn gemaakt door bewoners en vrijwilligers is een leuk filmpje gemaakt van het Paasontbijt voor je deur.
En lees ook nog alle enthousiaste reacties erbij via deze link.

Documenten
0
Open de update in eigen pagina

Arie Jan van de Wetering


Regen, kou, sneeuw en wind. En toch zoekt de Gouwenaar mogelijkheden om elkaar een paashart onder de riem te steken. Voor de deur, in een parkeergarage, in een schuur, op straat, langs de deuren. Overal kleine ontmoetingen op afstand en heerlijke broodjes van 't Stoepje, gesponsord door de Goudse Bi...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

Arie Jan van de Wetering

wo 7 april 2021 10:31
Paasontbijt voor je deur 2021

Regen, kou, sneeuw en wind. En toch zoekt de Gouwenaar mogelijkheden om elkaar een paashart onder de riem te steken. Voor de deur, in een parkeergarage, in een schuur, op straat, langs de deuren. Overal kleine ontmoetingen op afstand en heerlijke broodjes van 't Stoepje, ... lees meer