Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Dit project is gepauzeerd
Project

Tuinieren & verbinding

Geplaatst op 9 mei 2023, 13:07 uur
Illustration

Net buiten het drukke centrum van Gouda is een groene oase van rust: Volkstuinvereniging de Groenakker. De Groenakker bestaat uit 109 tuinen, midden tussen de weilanden van de Krimpenerwaard. En daar komen twee prachtige stukken tuin vrij voor een sociaal project!

Toelichting

Samen tuinieren is een sociale activiteit. Tuinieren verbindt. Het is goed voor je mentale en lichamelijke gezondheid én het verbetert je humeur. De tuinen zijn er, de wens ook. Nu de handen nog!

Sluit bovenstaand gedachtegoed aan bij jouw organisatie of gaan jouw (groene) handen jeuken om hiermee aan de slag te gaan? Laat het ons dan weten. We zijn namelijk op zoek naar een organisatie of coördinator die zich aan dit project wil verbinden. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is veel ruimte om het eigen te maken. Ben jij enthousiast geworden en wil jij er geen gras over laten groeien? Neem dan contact op met Jeroen Schiphorst via: j.schiphorst@xs4all.nl of bel naar 06 142 750 68.

PS: Ben je niet op zoek naar een coördinerende rol maar ken jij mensen die gaan groeien van tuinieren en bij de toekomstige tuingroep willen horen? Of zou jij zelf graag mee willen werken aan een groen en sociaal project? Neem ook dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over!

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Pauze
Deel dit: