Vacature/hulpvraag

Gastheer of -vrouw voor een monument

Geplaatst op 19 oktober 2022, 20:06 uur
Illustration

De Stichting Open Monumentendag Gouda is op zoek naar een gastheer of - vrouw voor een monument. Wat doe je? Je ‘past’ een dagdeel op een Gouds monument tijdens de jaarlijkse Open Monumentendagen. Dat kan op de zaterdagochtend of –middag of een zondag in het tweede weekend in september. Je zorgt dat mensen die binnenkomen even de weg wordt gewezen. En je zorgt dat alles netjes blijft. Je bent in de regel met twee mensen in het monument aanwezig. In sommige monumenten is ook de eigenaar aanwezig en krijg je van deze persoon nadere instructies. Je kunt als je dat leuk vind kun wat vertellen over het monument aan de bezoekers (voor informatie over de geschiedenis van het specifieke monument wordt gezorgd).

Op een voorbereidende bijeenkomst eind augustus krijg je tips en instructies. Je krijgt ook een uitnodiging voor de openingsavond in de week voor OMD en voor de afsluitende borrel. Allemaal niet verplicht, wel leuk.

Vergoeding: je krijgt een kleine attentie, je hebt een leuke ochtend of middag én tijdens je dienst word je voorzien van een gratis lunch of wat lekkers.

Meer informatie op https://monumentenstad.nl/vrijwilligers.html of e-mail vrijwilligers@monumentenstad.nl

Organisatie
Stichting Open Monumentendag Gouda
contactpersoon
Yvonne Balvers
Ingangsdatum
september 2023
herhalend
een maal per jaar
Beloning
Vergoeding: je krijgt een kleine attentie, je hebt een leuke ochtend of middag én tijdens je dienst word je voorzien van een gratis lunch of wat lekkers.
Deel dit: