Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project

Goudse Vlaggenlijnen (Gouda750)

Geplaatst op 25 november 2021, 14:31 uur
Illustration

Heb je ze al gezien, de échte Goudse vlaggenlijnen? Tijdens Gouda750 vieren we een half jaar feest én het idee is om vlaggenlijnen te maken ter decoratie. Kun je het je voorstellen: in de stad, in je wijk of zelfs in je buurtje. Dat ziet er schitterend én echt Gouds uit. Rood - wit in lijn met ons prachtige stadhuis.

Vind je het mooi en lijkt het je leuk om mee te doen? We zijn op zoek naar mensen die willen helpen met coördineren, knippen, naaien, ophangen, koffie schenken, noem maar op. Dus vind je het een tof project, laat het ons weten via het online formulier.

Toelichting

Hoe werkt het? Je kunt een pakket aanvragen met rode en witte stof, garen, materialen en touw voor 100m vlaggenlijn. Je zoekt een paar mensen die willen helpen en vormt een groepje. Met dit groepje ga je aan de slag. We zorgen voor een duidelijke werkomschrijving. Je kunt de taken onderling verdelen. Je kunt thuis aan de slag of bijvoorbeeld in een wijkcentrum of buurthuis.

Als we genoeg mensen vinden die dit een tof project vinden, start het in januari, zodat de vlaggenlijnen in april klaar zijn als Gouda750 start. De bedoeling is dat de helft van de vlaggenlijnen wordt opgehangen bij evenementen en wijkfeesten tijdens Gouda750. De andere helft wordt buurt voor buurt doorgegeven. Zo worden het echte "Geef Gouda Door" vlaggenlijnen en komt het Gouda750 feest naar de Goudse buurten.

thema sociale cohesie, creatief, leefbaarheid, evenementen
Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat Een echt Gouds feest, versierd met echte Goudse vlaggenlijnen!
Illustration
 
Deel dit:
2 project-updates

Heleen van Praag

14-jan-2022 09:07
Project volgens planning

De voorbereidingen zijn in volle gang. We hebben subsidie ontvangen van GoudApot en hebben daardoor alle materialen kunnen bestellen. Komende weken gaat Gemiva aan de slag om 100 meterpakketten klaar te maken. Vanaf 1 februari kunnen de pakketten opgehaald of afgeleverd worden. Iedereen die zich hee...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina

Heleen van Praag

2-dec-2021 17:52

Leuk om te merken dat er zo veel animo is om de Geef Gouda Door Vlaggenlijnen te gaan maken! Lijkt het je ook leuk om hieraan me te doen? We zijn op zoek naar mensen die willen helpen met organiseren, knippen, naaien, spelden, ophangen, koffie schenken, noem maar op. Meld je aan via het online formu...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina